Vaude Ayla 6 Kinder Rugtas Radiate Blue | Vaude | 4052285590659

Kinder rugtas uit de Ayla serie van Vaude. Ideale rugtas voor het dagverblijf met voldoende plaats voor eten, drinken en accessoires. De gespen zijn kindvriendelijk en voor een goede zichtbaarheid in de schemering zorgen 3M Scotchlite reflectoren. Het buitenmateriaal, voering en gespen wordt volgens de strenge milieustandaard bluesign gemaakt, dit is wereldwijd de strengste standaard voor de bescherming van milieu, consumenten en werknemers. Hierbij wordt gekeken naar gebruikte materialen, energie, water, afvalwater, afvoerlucht, geluid, afval en de omgang met gevaarlijke stoffen. Een product mag alleen het label “bluesign product” krijgen als minimaal 90% van het textieloppervlak en 30% van de gebruikte materialen een bluesign-certificaat heeft.
– Hoofdvak met koord en klep sluiting
– Intern ritsvak
– Handvat aan de bovenkant
– Anatomisch aangepaste rugzakriemen
– Gewatteerd rugpaneel
– Verstelbare borstriem
– 3M reflectoren
– Afneembare heupband met Kikker Flori heuptas
– Kindervriendelijke gespen/ ritsen
– Mesh zijvakken, tevens drinkbeker houder
– Milieuvriendelijk en eerlijk geproduceerd
Vaude staat garant voor eerlijke werkomstandigheden en verantwoord ondernemen. Wereldwijd staat Vaude bekend vanwege de duurzame productie van al hun producten. Tijdens de productieprocessen wordt alles afgestemd op zo goed mogelijke omstandigheden voor zowel mens als natuur te creren . Dit resulteert in hun Green Shape garantie. Green Shape is Vaudes garantie voor milieuvriendelijke producten – uit duurzame materialen en een energiezuinige en eerlijke productie.
Vaude is lid van de Fair Wear Foundation (FWF) en die verplichten Vaude er toe om de arbeidsomstandigheden in alle productiefaciliteiten continu te verbeteren. Deze worden regelmatig gecontroleerd. Vaude heeft met de leader status de hoogste status als FWF-lid verkregen. Met de aankoop van een Vaude product zorgt u voor een eerlijkere werkomstandigheden en behoud van het milieu.
Wij zijn met trots een officile Vaude dealer. Je kunt altijd voor de volledig garantie van Vaude bij ons terecht. Casual Rugtassen

Prijs: 34.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...