• Niet gecategoriseerd

Samsonite Nuon Spinner 55 Exp Metallic Radiant Yellow | Samsonite | 5400520163448

Handbagage spinner uit de Nuon collectie van Samsonite. De Nuon serie is ontworpen voor perfectie en functionaliteit. Met extra veilige anti-diefstal ritssluiting. Het heeft een eigentijdse uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht Polycarbonaat. Alle afmetingen zijn met 3 cm te vergroten voor extra opberg gemak. De binnen voering is gemaakt van gerecyclede PET plastic flessen (Recyclex).
De Samsonite Nuon handbagage spinner 55 is een lichte handbagage koffer met veel ruimte. Gemaakt van ultralicht polycarbonaat. De koffer heeft vier dubbele roterende wielen en een verstelbare trekstang. Het ontwerp is licht en super stevig dankzij de verstevigde hoeken. Met TSA-slot verzonken in de zijkant van de koffer. Het interieur is volledig gevoerd (is uit wasbaar) met een ruime indeling, extra ritsvakken en elastische inpakriemen waarmee je je kleding overzichtelijk kunt opbergen. De cabin size is voorzien van aparte USB aansluiting. De koffer voldoet aan de norm voor handbagage voor in het vliegtuig.
– Handbagage voldoet aan IATA richtlijnen- 100% polycarbonaat- Lichtgewicht- Gentegreerd TSA-combinatieslot- 4 dubbele wielen- Soft touch handvatten- Verstevigde hoeken- Dubbele verstelbare trekstang- Gevoerde tussenschotten met rits- Elastische gekruiste inpakriemen- Middels rits te vergroten met 3 cm- USB aansluiting
Wij zijn een officile Samsonite dealer, je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.
Bekijk hier de gehele collectie Samsonite koffers.

Prijs: 259.00 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl