Ogon Dames Creditcardhouder Quilted Zipper Gold | Portemonnees

Ogon Designs Dames Creditcardhouder Quilted Zipper Gold. Veilig je bankpassen opbergen? Deze creditkaarthouder beschermt tot 24 passen of klantenkaarten. Met rondom ritssluiting.

De enige echte gepatenteerde Aluminium Creditcardhouder van Ogon Designs.Deze handige en stijlvolle en vrouwelijke creditkaarthouder "Quilted Zipper" beschermt tot 24 passen of klantenkaarten, niet alleen tegen beschadigingen, maar zeker tegen het ongewenst uitlezen en kopiëren van je betrouwbare informatie! Super makkelijk voor pasjes en briefgeld, alles in een oogopslag bij de hand, super licht en zeer sterk. Deze creditcardhouder open je met een rits rondom. De binnenkant is van gladde stof en overzichtelijk met een speciaal ritsvakje voor je muntgeld.

Je kunt je Ögon Designs Quilted Zipper gemakkelijk schoonmaken met een zacht doekje en een beetje ruitenreiniger. PAS OP voor namaak:Veel vergelijkbare portefeuilles worden wereldwijd verkocht. Deze slechte kopieën, verkocht als een goede deal, op de markt of op het internet en discountwinkels zijn echter makkelijk te herkennen  door de magere kwaliteit.
Op alle Ögon portemonnees ontvangt u 2 jaar garantie. U herkend deze aan het Ö logo op de voorkant van een wallet.
Daarnaast zijn deze creditcardhouders gemakkelijk te onderhouden, reinig je aluminium creditcard protemonnee met een zachte doek en gebruik een beetje glassex .

Kleur: GoldStof: Aluminium met kunstofAfmeting: 

10,7m breed
3,6cm diep
7,2cm hoog

Gewicht: 105gram
Wij zijn officieel Ögon Designs dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.Alle Ogon Dames PortemonneesAlles van Ogon DesignsAlle Portemonnees
 

Prijs: 59.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl