Ogon Business Cardholder One Touch Purple | Portemonnees

Deze handige en stijlvolle visitekaart houder “One Touch” bescherm je je business cards. Met een simpele duimbeweging haal je de visitekaartjes uit de houder. Je maakt zeker indruk bij je relaties met deze houder.

Met de ONE TOUCH Business Kaarthouder van Ögon zijn je visitekaartjes direct te zien en je hebt ze met one touch in je handen. Je haalt een visitekaartje uit de aluminium kaarthouder met je duim. Deze cardholder is sterk en zeer licht. Je kunt er 15 visitekaartjes in kwijt en deze worden niet beschadigd.Het is het ideale formaat wat makkelijk te vinden is in een tas, maar het past ook perfect in een (broek)zak. Ögon heeft milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De verpakkingen van Ögon zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kan worden hergebruikt.Met de One Touch visitekaarthouder maakt u zeker indruk op uw zakenrelaties.Onderhoud van de Ögon ONE TOUCH business cardholder is ook simpel, met een zachte doek schoonmaken en het ziet er weer uit als nieuw. 
Kleur: PurpleStof: AluminiumAfmeting: 

10,5m breed
0,9cm diep
6,4cm hoog

Gewicht: 35gramWij zijn officieel Ögon Designs dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.Alles van Ogon Designs 

Prijs: 19.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl