Laptopbag 13 inch Cross Texas | Laptoptassen

Deze stoere crossover laptoptas voor men & woman van oil pulled leather is een lust voor het oog. Met op de voorkant van de tas een schuine flap die sluit met een drukknoop en een groot steekvak. Op de achterkant van de tas zit een groot ritsvak.

Deze stoere crossover laptoptas voor men & woman van oil pulled leather is een lust voor het oog. Met op de voorkant van de tas een schuine flap die sluit met een drukknoop en een groot steekvak. Op de achterkant van de tas zit een groot ritsvak. De tas sluit met een rits over de gehele breedte van de tas. De binnenkant van de tas is gevoerd en heeft een groot ritsvak en 2 steekvakken. Daarnaast heeft deze tas een extra beschermde laptopvak geschikt voor een laptop van 13 inch. De schouderband in verstelbaar zodat je zelf kunt bepalen hoe je deze wilt draaien, crossover of over je schouder.Kleur: BruinStof: Leer Afmeting: 

38cm breed
6cm diep
30cm hoog 

Verstelbare schouderband.Wij zijn officieel Chabo Bags dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht. Hier vind je alle Chabo Bags Tassen  

Prijs: 169.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl