Hi-Di-Hi Schoudertasje Boardwalk Groen | damestassen

Hi-Di-Hi Schoudertasje Boardwalk Groen is een handig klein schoudertasje voor dagelijks gebruik. Genoeg ruimte voor je spulletjes en ziet er ook nog een vrolijk uit.

Hi-Di-Hi Schoudertasje Boardwalk Groen. Dit kleine schoudertasje is zeer goed te gebruiken als tas voor dagelijks gebruik. De tas heeft vrolijke kleuren en een klep met een eigenzinnig tandwiel sluiting. De tas sluit met een ritsvak over de gehele breedte van de tas. Op de achterkant van deze damestas zit een steekvak met daarin een portemonnee.  De binnenkant van dit schoudertasje heeft 2 compartimenten, steekvakken en een rits vak zodat je gemakkelijk je kleine spulletjes kunt scheiden.  Daarnaast heeft Hi-Di-Hi een vrolijk binnenvoering die aansluit bij de hoofdkleur van de handtas. Deze damestas heeft en verstelbare en afneembare schouderband, zodat je deze ook als schoudertas kunt dragen. Wil jij een vrolijke en niet te dure dames handtas, dan is deze Hi-Di-Hi Schoudertasje Boardwalk Groen voor jou de juiste keuze.

Kleur: Groen/Beige/Blauw/PeachStof: PU Leer (suede look en feel)Afmeting:

24cm breed
9cm diep
20m hoog

Verstelbare en afneembare schouderbandWij zijn officieel Hi-Di-Hi dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.
Alle Hi-Di-Hi TassenAlle Kleine schoudertasjesAlle DamestassenAlle Tassen
Home
 

Prijs: 39.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl