• Geen categorie

Castelijn & Beerens Laptoptas RFID 15.6'' Zwart | 8712257074780

\nPrachtige RFID laptoptas van Castelijn & Beerens. De tas is gemaakt van prachtig leer van de hoogste kwaliteit. Het leer is afkomstig van looierijen die gecertificeerd zijn door Leather Working Group (LWG). De LWG heeft als doel de omstandigheden bij leerlooierijen transparant te maken en ervoor te zorgen dat aan de milieuregelgeving wordt voldaan. Dit houdt in dat geen kritische stoffen gebruikt mogen worden en het energieverbruik omlaag moet. De LWG controleert de looierijen die aangesloten zijn bij de LWG dat het leer onder een duurzame en verantwoorde manier worden verwerkt.
\nHet hoofdvak sluit met een doorlopende ritssluiting, hierdoor kunt u gemakkelijk bij uw spullen in het hoofdvak. In het hoofdvak vindt je een gewatteerd laptopvak 15.6'', een gewatteerd tabletvak, een steekvak,  een ritsvak en een RFID ritsvak. Door de RFID protectie in het RFID ritsvak kunnen uw pasjes niet uitgelezen worden. Dit is tegenwoordig onmisbaar nu contactloos betalen een belangrijk onderdeel is van onze betaalmethode. Ook heeft de tas een voor- en achtervak met een ritssluiting.
\nIn het achtervak zit een smart sleeve, hiermee kunt u de tas bevestigen aan een trolley. De tas kunt u dragen met de 2 handvatten of met de lange verstelbare en afneembare schouderband, doordat de schouderband verstelbaar is kunt u de tas altijd op de gewenste lengte dragen. De afmeting van de tas is 40 x 29 x 10 cm.
\nDeze Castelijn & Beerens tas beschikt over:

* Ruim hoofdvak met doorlopende ritssluiting
* Een ritsvak, een RFID ritsvak en een steekvak intern
* Gewatteerd laptopvak 15.6''
* Gewatteerd tabletvak
* Een voorvak met ritssluiting
* Een achtervak met ritssluiting
* 2 handvatten
* Verstelbare en afneembare schouderband
* In het achtervak zit een smart sleeve
* Geschikt voor A4 formaat
* Castelijn & Beerens logo mooi verwerkt in het leer
* Gecertificeerd door de Leather Working Group

Prijs: 199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...