Burkely Laptoptas 15 inch Finn Taupe met 2 gespvakken | Laptoptassen

Burkely stoere leren laptoptas, schoudertas voor werk of school. De tas heeft 2 ruime vakken met een gespsluiting op de voorkant en een rits over de gehele breedte van de tas op de achterkant. De binnenkant heeft diverse vakken.

Burkely Laptoptas 15 inch Finn Taupe met 2 gespvakken. Uit de Vintage Collectie van Burkely, deze stevige stoere leren laptoptas, schoudertas van Burkely voor werk of school in meerdere kleuren leverbaar. De tas heeft 2 ruime vakken met een gespsluiting op de voorkant, deze gesp is nep, de tas sluit met een drukknoop. en een rits over de gehele breedte van de tas op de achterkant. De binnenkant heeft een rits over de gehele breedte en een telefoon vakje de andere kant heeft een apart compartiment voor de laptop. De tas is makkelijk te dragen met de bijgeleverde schouderband. Wil je een trendy leren laptoptas dan is deze Burkely Laptoptas 15 inch Finn Taupe met 2 gespvakken de juiste keuze.Kleur: TaupeStof: LeerAfmeting: 

41cm breed
18cm diep
29cm hoog

Laptopvak:

36cm breed
6cm diep
25cm hoog

Extra schouderband
Wij zijn officieel Burkely dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.
Alle Burkely LaptoptassenAlle leren laptoptas 15 inchAlle LaptoptassenAlles van BurkelyAlle Leren tassenAlle SchooltassenHome
 

Prijs: 99.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...

Tassen & Koffer.nl