Ogon Creditcardhouder Stockholm V2.0 Platinum | Portemonnees

Ogon Designs Creditcardhouder Stockholm V2.0 Platinum. Deze handige en stijlvolle creditkaarthouder beschermt tot 12 passen of klantenkaarten tegen kopiëren.

De enige echte gepatenteerde Aluminium Creditcardhouder van Ogon Designs.Deze handige en stijlvolle creditkaarthouder "Stockholm V2.0" beschermt tot 12 passen of klantenkaarten, niet alleen tegen beschadigingen, maar zeker tegen het ongewenst uitlezen en kopiëren van je betrouwbare informatie! Daarnaast is deze creditcardhouder water en stof bestendig en heeft een metalen sluiting.Super makkelijk voor pasjes en briefgeld, alles in een oogopslag bij de hand, super licht en zeer sterk.

PAS OP voor namaak:Veel vergelijkbare portefeuilles worden wereldwijd verkocht. Deze slechte kopieën, verkocht als een goede deal, op de markt of op het internet en discountwinkels zijn echter makkelijk te herkennen  door de magere kwaliteit.
Op alle Ögon portemonnees ontvangt u 2 jaar garantie. U herkend deze aan het Ö logo op de voorkant van een wallet.
Daarnaast zijn deze creditcardhouders gemakkelijk te onderhouden, reinig je aluminium creditcard protemonnee met een zachte doek en gebruik een beetje glassex .

Kleur: PlatinumStof: Aluminium met metalen slotAfmeting: 

10,9m breed
2cm diep
7,6cm hoog

Gewicht: 80gram
Wij zijn officieel Ögon Designs dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.Alles van Ogon DesignsAlle Portemonnees
 

Prijs: 49.95 (klik hier voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk...